Bekijk ons assortiment
Nieuw!
Pre-order producten! Om er zeker van te zijn dat je het niet misloopt!
Sluiten

Coca Cola Kerstversiering

Al sinds de jaren 20 vormen Coca Cola en Kerstmis een onafscheidelijk duo. Een klein (of groot) Coca Cola tintje mag daarom niet ontbreken tijdens de feestdagen.

We hebben weer een brede collectie Coca Cola kerstversiering. Van kerst ornamenten tot de bekende collecties zoals ‘Coca Cola Bottling Works Collection’, de ‘Trim a Tree Collection’, de ‘Polar Bear Collection’ en de ‘Town Square Collection’.

Op zoek naar een specifiek Coca Cola kerstproduct die niet in onze webshop staat? Wellicht hebben wij dit product in onze winkel staan! In onze webshop staat namelijk maar een gedeelte van ons hele assortiment. Neem contact met ons op en laat ons weten naar welk product u op zoek bent.

Categorieën
Vragen

Stel ons al uw vragen

Met meer dan 20 jaar ervaring in leisure en amusement-spellen bieden wij u nu ook een grote vintage en retro collectie aan.

Stel uw vraag
Kan ik jullie winkel zonder afspraak bezoeken?

Onze winkel is van maandag tot vrijdag geopend van 8:00 uur tot 16:00 uur. Op zaterdag is onze winkel geopend van 10:00 uur tot 16:00 uur. Schikt dit niet? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken.

Kan ik online een product bij jullie kopen?

Dat kan zeker. Bijna alles wat op onze website staat kan direct besteld worden, met uitzondering van sommige jukeboxen. Sommige producten zijn erg groot en kwetsbaar. Deze producten verzenden wij niet en moeten daardoor opgehaald worden in onze winkel. Dit staat aangegeven op de desbetreffende productpagina.

Kan ik een specifiek product bij jullie aanvragen?

Alles wat u op de website kunt vinden, kunt u aanvragen. Het kan echter ook zo zijn dat u op zoek bent naar een specifiek product. Laat het ons vooral weten, dan kijken we of we dat in huis hebben of voor u kunnen vinden. Dit is echter geen garantie!

Wat is het verschil tussen vintage en retro?

Retro producten zijn producten die lijken op producten zoals die vroeger gemaakt zijn. Ze zijn gebaseerd op de jaren ’20 tot ’80 stijl. Retro producten zijn dus nieuwe producten in een oud jasje! Vintage producten zijn producten die ook daadwerkelijk oud zijn. Vintage is dus niet nieuw, maar echt geproduceerd in de jaren ’20 tot ’80. Retro en vintage producten kunnen door hun overeenkomst in stijl dus prima gecombineerd worden!

Reviews