Bekijk ons assortiment
Nieuw!
Pre-order producten! Om er zeker van te zijn dat je het niet misloopt!
Sluiten

Notenkrakers

Tijdens kerstmis mag een notenkraker natuurlijk niet ontbreken tussen de kerst decoratie. Bekijk onze diverse collectie kerst notenkrakers online óf kom langs in onze winkel in Rijen.

Categorieën

Resultaat 1–16 van de 44 resultaten wordt getoond

Kerst notenkrakers

In de meeste kerstwinkels en kerstmarkten kom je ze ongetwijfeld tegen: de kerst notenkrakers. Het principe van de notenkraker gaat al eeuwen mee. Maar waarom zijn de notenkrakers zo populair tijdens kerstmis? Het vermoeden gaat dat dit komt omdat veel mensen uitgebreid koken met kerst waardoor er extra veel noten gekraakt moeten worden. Tegenwoordig worden de meeste notenkrakers niet meer gebruikt om echt noten mee te kraken. Hier zijn de meeste notenkrakers veel te mooi voor!

 

Notenkrakers van Kurt S. Adler

Eén van de meest bekendste kerstmerken is Kurt S. Adler. Kurt S. Adler heeft een grote collectie notenkrakers welke allemaal met de hand worden gemaakt. De collectie notenkrakers van KSA bestaat uit o.a. diverse notenkrakers van Disney en Hollywood.

Vragen

Stel ons al uw vragen

Met meer dan 20 jaar ervaring in leisure en amusement-spellen bieden wij u nu ook een grote vintage en retro collectie aan.

Stel uw vraag
Kan ik jullie winkel zonder afspraak bezoeken?

Onze winkel is van maandag tot vrijdag geopend van 8:00 uur tot 16:00 uur. Op zaterdag is onze winkel geopend van 10:00 uur tot 16:00 uur. Schikt dit niet? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken.

Kan ik online een product bij jullie kopen?

Dat kan zeker. Bijna alles wat op onze website staat kan direct besteld worden, met uitzondering van sommige jukeboxen. Sommige producten zijn erg groot en kwetsbaar. Deze producten verzenden wij niet en moeten daardoor opgehaald worden in onze winkel. Dit staat aangegeven op de desbetreffende productpagina.

Kan ik een specifiek product bij jullie aanvragen?

Alles wat u op de website kunt vinden, kunt u aanvragen. Het kan echter ook zo zijn dat u op zoek bent naar een specifiek product. Laat het ons vooral weten, dan kijken we of we dat in huis hebben of voor u kunnen vinden. Dit is echter geen garantie!

Wat is het verschil tussen vintage en retro?

Retro producten zijn producten die lijken op producten zoals die vroeger gemaakt zijn. Ze zijn gebaseerd op de jaren ’20 tot ’80 stijl. Retro producten zijn dus nieuwe producten in een oud jasje! Vintage producten zijn producten die ook daadwerkelijk oud zijn. Vintage is dus niet nieuw, maar echt geproduceerd in de jaren ’20 tot ’80. Retro en vintage producten kunnen door hun overeenkomst in stijl dus prima gecombineerd worden!

Reviews