De nummer #1 plek voor retro & vintage producten

Notenkrakers

Tijdens kerstmis mag een notenkraker natuurlijk niet ontbreken tussen de kerst decoratie. Bekijk onze diverse collectie kerst notenkrakers online óf kom langs in onze winkel in Rijen.

Resultaat 1–16 van de 49 resultaten wordt getoond

Kerst notenkrakers

In de meeste kerstwinkels en kerstmarkten kom je ze ongetwijfeld tegen: de kerst notenkrakers. Het principe van de notenkraker gaat al eeuwen mee. Maar waarom zijn de notenkrakers zo populair tijdens kerstmis? Het vermoeden gaat dat dit komt omdat veel mensen uitgebreid koken met kerst waardoor er extra veel noten gekraakt moeten worden. Tegenwoordig worden de meeste notenkrakers niet meer gebruikt om echt noten mee te kraken. Hier zijn de meeste notenkrakers veel te mooi voor!

 

Notenkrakers van Kurt S. Adler

Eén van de meest bekendste kerstmerken is Kurt S. Adler. Kurt S. Adler heeft een grote collectie notenkrakers welke allemaal met de hand worden gemaakt. De collectie notenkrakers van KSA bestaat uit o.a. diverse notenkrakers van Disney en Hollywood.

Vragen

Stel ons al uw vragen over notenkrakers

Met meer dan 20 jaar ervaring in leisure en amusement spelen bieden wij u nu ook een grote vintage en retro collectie aan.

Stel uw vraag
Hebben jullie naast notenkrakers ook andere kerst producten?

Wij hebben naast de notenkrakers ook diverse kerst ornamenten van Coca Cola, Disney en Elvis Presley. Denk hierbij aan kerstballen, kerst ornamenten en kersthuisjes. Bekijk de hele kerstcollectie!

Kan ik bij jullie online een Notenkraker kopen?

Jazeker! Alle notenkrakers in onze webshop kunnen online worden aangeschaft en worden via PostNL verzonden. Natuurlijk zorgen we voor een goede verpakking zodat de notenkrakers in uitstekende staat bij u thuis bezorgd wordt.

Kan ik een Notenkraker aanvragen?

Wij krijgen regelmatig nieuwe notenkrakers binnen en de webshop wordt regelmatig geüpdate. Vanwege de beperkte voorraad staan niet alle notenkrakers in onze webshop. Benieuwd naar ons hele assortiment? Kom dan langs in onze winkel of stuur ons een berichtje!

In de afgelopen 20 jaar hebben wij een groot netwerk opgebouwd in het binnen- en buitenland. Dit kan goed van pas komen wanneer u op zoek bent naar een specifieke notenkraker. Wij zoeken graag met u mee, maar kunnen niks garanderen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Kan ik jullie winkel zonder afspraak bezoeken?

Onze winkel is van maandag tot vrijdag geopend van 8:00 uur tot 16:00 uur. Op zaterdag is onze winkel geopend van 10:00 uur tot 16:00 uur. Schikt dit niet? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken.

Reviews