De nummer #1 plek voor retro & vintage producten

Disney Notenkrakers

Tijdens kerstmis mag een Disney Notenkraker natuurlijk niet ontbreken tussen de kerst decoratie. Bekijk onze diverse collectie Disney Notenkrakers online óf kom langs in onze winkel in Rijen.

Op zoek naar een Disney Notenkraker die niet in onze webshop staat? Sommige notenkrakers zijn slechts beperkt beschikbaar en staan daarom niet in onze webshop. Neem contact met ons op om de beschikbaarheid van de winkel te controleren. Of kom gezellig langs!

 

  Toont alle 15 resultaten

  Vragen

  Stel ons al uw vragen over notenkrakers

  Met meer dan 20 jaar ervaring in leisure en amusement spelen bieden wij u nu ook een grote vintage en retro collectie aan.

  Stel uw vraag
  Hebben jullie naast notenkrakers ook andere kerst producten?

  Wij hebben naast de notenkrakers ook diverse kerst ornamenten van Coca Cola, Disney en Elvis Presley. Denk hierbij aan kerstballen, kerst ornamenten en kersthuisjes. Bekijk de hele kerstcollectie!

  Kan ik bij jullie online een Notenkraker kopen?

  Jazeker! Alle notenkrakers in onze webshop kunnen online worden aangeschaft en worden via PostNL verzonden. Natuurlijk zorgen we voor een goede verpakking zodat de notenkrakers in uitstekende staat bij u thuis bezorgd wordt.

  Kan ik een Notenkraker aanvragen?

  Wij krijgen regelmatig nieuwe notenkrakers binnen en de webshop wordt regelmatig geüpdate. Vanwege de beperkte voorraad staan niet alle notenkrakers in onze webshop. Benieuwd naar ons hele assortiment? Kom dan langs in onze winkel of stuur ons een berichtje!

  In de afgelopen 20 jaar hebben wij een groot netwerk opgebouwd in het binnen- en buitenland. Dit kan goed van pas komen wanneer u op zoek bent naar een specifieke notenkraker. Wij zoeken graag met u mee, maar kunnen niks garanderen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

  Kan ik jullie winkel zonder afspraak bezoeken?

  Onze winkel is van maandag tot vrijdag geopend van 8:00 uur tot 16:00 uur. Op zaterdag is onze winkel geopend van 10:00 uur tot 16:00 uur. Schikt dit niet? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken.

  Reviews