Bekijk ons assortiment
Koopzondag!
Koopzondag op 19 maart! Extra geopend van 10:00 uur tot 16:00 uur.
(Bekijk onze beoordelingen)

Retro en vintage producten voor de échte liefhebbers

Van speciale collectables tot flipperkasten en jukeboxen. Bekijk ons brede en unieke aanbod van jaren fifties gerelateerde producten!

Bekijk het assortiment
Over ons

Game Castle is dé specialist in jaren fifties gerelateerde producten

Wij verkopen al meer dan 20 jaar retro en vintage producten. Niet alleen aan de particuliere liefhebbers en fanatieke verzamelaars, maar ook aan arcadehallen, recreatieparken en bioscopen in het binnen- en buitenland!Bekijk de collectie

Vind jouw nieuwe, unieke aanwinst

Bent u op zoek naar een jukebox, collectable of neon verlichting? Wij werken samen met een selectief aantal Amerikaanse fabrikanten. Bekijk ons diverse en unieke assortiment!

Over ons

Game Castle: passie, ervaring en kennis.

Game Castle is 20 jaar geleden opgericht in Rijen, Noord-Brabant. Ons familiebedrijf bestaat uit 9 enthousiaste familieleden en werknemers, met elk hun eigen specialiteit: het importeren van producten, het adviseren van klanten en het onderhouden en repareren van producten.

Neem contact op

Kom langs in onze winkel

Neem een stapje terug in de tijd en raak geïnspireerd in onze arcade- en vintagehal. Bekijk de diverse flipperkasten, jukeboxen en collectables van dichtbij!

Bekijk de openingstijden
Reviews

Mede-verzamelaars en liefhebbers aan het woord

De afgelopen 20 jaar hebben wij veel particulieren en bedrijven mogen voorzien van retro en vintage producten, zowel in het binnen- als buitenland.

Wij laten onze klanten graag voor ons spreken. Lees wat zij van onze producten en onze service vinden!