Betty Boop

Betty Boop, wat een verschijning. Ze was het eerste en best bekende animatie-sekssymbool. In de jaren ’30 van de vorige eeuw was ze voor het eerst te zien, en beleefde een comeback in de jaren ’80. Hiermee is Betty Boop dus een ultiem vintage- en retro persoonlijkheid! Wij hebben dan ook een groot assortiment Betty Boop producten.

  Betty Boop Archieven - Gamecastle Retro
  De nummer #1 plek voor retro & vintage producten
  Vragen

  Stel ons al uw vragen

  Met meer dan 20 jaar ervaring in leisure en amusement spelen bieden wij u nu ook een grote vintage en retro collectie aan.

  Stel uw vraag
  Wat is het verschil tussen vintage en retro?

  Retro producten zijn producten die lijken op producten zoals die vroeger gemaakt zijn. Ze zijn gebaseerd op de jaren ’20 tot ’80 stijl. Retro producten zijn dus nieuwe producten in een oud jasje! Vintage producten zijn producten die ook daadwerkelijk oud zijn. Vintage is dus niet nieuw, maar echt geproduceerd in de jaren ’20 tot ’80. Retro en vintage producten kunnen door hun overeenkomst in stijl dus prima gecombineerd worden!

  Kan ik jullie showroom zonder afspraak bezoeken?

  De showroom is op zaterdagen zonder afspraak te bezoeken van 10:00 tot 16:00.
  Schikt dat niet? Dan kunt u een afspraak maken om langs te komen.

  Uiteraard houden we ons aan alle maatregelen omtrent Covid-19.
  Bij sluitingen van niet-essentiële winkels zijn ook wij gesloten.

  Bestaat jullie assortiment alleen uit jaren 50 producten?

  Wij hebben hier nog wat vragen over. Deze uitleg wordt daarom nog bijgewerkt.

  Kan ik online een product bij jullie kopen?

  Dat kan zeker. Alles wat op de website staat, kan aangevraagd en vervolgens gekocht worden. Sommige producten zijn niet makkelijk te vervoeren door een postbedrijf, of brengen we liever zelf langs omdat deze kwetsbaar zijn. Sommige zijn ook alleen af te halen. Daarom kiezen we er voor eerst een aanvraag te laten doen. Dit product wordt dan voor u gereserveerd, en nemen we contact met u op over hoe dit product het best bij u terecht kan komen. Pas als we er samen over uit zijn wat de beste manier is om het product bij u thuis te krijgen, volgt de betaling. Wel zo eerlijk.

  Verkopen jullie ook originele jukeboxen?

  Wij hebben hier nog wat vragen over. Deze uitleg wordt daarom nog bijgewerkt.

  Kan ik een specifiek product bij jullie aanvragen?

  Alles wat u op de website kunt vinden, kunt u aanvragen. Het kan echter ook zo zijn dat u opzoek bent naar een specifiek product. Laat het ons vooral weten, dan kijken we of we dat in huis hebben of voor u kunnen vinden. Dit is echter geen garantie! Vintage artikelen zijn immers niet simpelweg te bestellen, ze worden niet meer geproduceerd.

  Reviews