Bekijk ons assortiment
Nieuw!
Pre-order producten! Om er zeker van te zijn dat je het niet misloopt!
Sluiten

Betty Boop

Betty Boop, wat een verschijning. Ze was het eerste en best bekende animatie-sekssymbool. In de jaren ’30 van de vorige eeuw was ze voor het eerst te zien, en beleefde een comeback in de jaren ’80. Hiermee is Betty Boop dus een ultiem vintage- en retro persoonlijkheid! Wij hebben dan ook een groot assortiment Betty Boop beelden en producten.

Categorieën

Resultaat 1–16 van de 92 resultaten wordt getoond

Betty Boop producten

Betty Boop is een personage uit de cartoonfilms van Max Fleischer uit de jaren 1930. Met haar iconische uitstraling en unieke karakter heeft Betty Boop vele harten veroverd. Ook vandaag de dag is Betty Boop wereldwijd nog ontzettend populair. Over de jaren heen zijn er verschillende officiële Betty Boop producten uitgebracht zoals Betty Boop spiegels, kleding, mokken en beelden. De Betty Boop beelden zijn in verschillende maten en materialen uitgebracht zoals porselein en resin.

 

Betty Boop beelden

Betty Boop staat bekend om haar spraakmakende kostuums en uitdrukkingen. Dit is terug te zien in de officiële Betty Boop beelden collectie. Wij bieden diverse Betty Boop beelden aan, met verschillende outfits en uitdrukkingen. Haal dit iconische karakter in huis en steel net als Betty Boop de show.

Alle Betty Boop beelden uit ons assortiment zijn met de hand beschilderd. Daarnaast zijn alle Betty Boop beelden voorzien van een originele Betty Boop stempel op de onderkant én een officiële licentie. Wilt u de beelden graag van dichtbij bekijken? Kom dan langs in onze showroom!

 

Beelden in diverse maten

Wij hebben een grote collectie aan kleine Betty Boop beeldjes. Deze beeldjes zijn zo’n 32cm hoog. Naast deze kleine Betty Boop beeldjes hebben wij ook diverse grote Betty Boop beelden in onze collectie, waaronder de Betty Boop Waitress (165cm) en de Betty Boop Umbrella Stand (157cm). Daarnaast vind je in ons assortiment ook een Betty Boop Table en een Betty Boop Menu Board. Echte eyecatchers voor restaurants en cafe’s!

 

Betty Boop Winkel

Er zijn in Nederland relatief weinig Betty Boop winkels. Ben jij op zoek naar een Betty Boop winkel om diverse beelden van dichtbij te bekijken? Kom dan langs in onze winkel in Rijen! Hier hebben wij een grote collectie Betty Boop beelden geëtaleerd.

Ben je op zoek naar een specifiek Betty Boop beeld en staat deze niet op onze website? Neem contact met ons op, wellicht hebben wij deze in onze winkel staan.

Vragen

Stel ons al uw vragen

Met meer dan 20 jaar ervaring in leisure en amusement-spellen bieden wij u nu ook een grote vintage en retro collectie aan.

Stel uw vraag
Kan ik jullie winkel zonder afspraak bezoeken?

Onze winkel is van maandag tot vrijdag geopend van 8:00 uur tot 16:00 uur. Op zaterdag is onze winkel geopend van 10:00 uur tot 16:00 uur. Schikt dit niet? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken.

Kan ik online een product bij jullie kopen?

Dat kan zeker. Bijna alles wat op onze website staat kan direct besteld worden, met uitzondering van sommige jukeboxen. Sommige producten zijn erg groot en kwetsbaar. Deze producten verzenden wij niet en moeten daardoor opgehaald worden in onze winkel. Dit staat aangegeven op de desbetreffende productpagina.

Kan ik een specifiek product bij jullie aanvragen?

Alles wat u op de website kunt vinden, kunt u aanvragen. Het kan echter ook zo zijn dat u op zoek bent naar een specifiek product. Laat het ons vooral weten, dan kijken we of we dat in huis hebben of voor u kunnen vinden. Dit is echter geen garantie!

Wat is het verschil tussen vintage en retro?

Retro producten zijn producten die lijken op producten zoals die vroeger gemaakt zijn. Ze zijn gebaseerd op de jaren ’20 tot ’80 stijl. Retro producten zijn dus nieuwe producten in een oud jasje! Vintage producten zijn producten die ook daadwerkelijk oud zijn. Vintage is dus niet nieuw, maar echt geproduceerd in de jaren ’20 tot ’80. Retro en vintage producten kunnen door hun overeenkomst in stijl dus prima gecombineerd worden!

Reviews