De nummer #1 plek voor retro & vintage producten

Betty Boop Beelden

Betty Boop, wat een verschijning. Ze was het eerste en best bekende animatie-sekssymbool. In de jaren ’30 van de vorige eeuw was ze voor het eerst te zien, en beleefde een comeback in de jaren ’80. Hiermee is Betty Boop dus een ultiem vintage- en retro persoonlijkheid! Wij hebben dan ook een groot assortiment Betty Boop beelden en producten.

  Resultaat 1–16 van de 51 resultaten wordt getoond

  Betty Boop producten

  Met haar iconische uitstraling en unieke karakter heeft Betty Boop vorige eeuw vele harten veroverd. Ook vandaag de dag is Betty Boop wereldwijd nog ontzettend populair. Over de jaren heen zijn er verschillende officiële Betty Boop producten uitgebracht zoals Betty Boop beelden, spiegels, kleding en mokken.

   

  Betty Boop beelden

  Betty Boop staat bekend om haar spraakmakende kostuums en uitdrukkingen. Dit is terug te zien in de officiële Betty Boop beelden collectie. Wij bieden diverse Betty Boop beelden aan, met verschillende outfits en uitdrukkingen. Haal dit iconische karakter in huis en steel net als Betty Boop de show.

  Alle Betty Boop beelden uit ons assortiment zijn met de hand beschilderd. Daarnaast zijn alle Betty Boop beelden voorzien van een originele Betty Boop stempel op de onderkant én een officiële licentie. Wilt u de beelden graag van dichtbij bekijken? Kom dan langs in onze showroom!

   

  Beelden in diverse maten

  Naast de kleine Betty Boop beelden hebben wij ook diverse grote Betty Boop beelden in onze collectie, waaronder de Betty Boop Waitress (165cm) en de Betty Boop Umbrella Stand (157cm). Daarnaast vind je in ons assortiment ook een Betty Boop Table en een Betty Boop Menu Board. Echte eyecatchers voor restaurants en cafe’s!

   

  Betty Boop Verzamelaars

  Ben je op zoek naar een specifiek Betty Boop beeld en staat deze niet op onze website? Neem contact met ons op, wellicht hebben wij deze in onze showroom staan.

  Vragen

  Stel ons al uw Betty Boop vragen

  Met meer dan 20 jaar ervaring in leisure en amusement spelen bieden wij u nu ook een grote vintage en retro collectie aan.

  Stel uw vraag
  Beschikken de Betty Boop beelden over een officiële licentie?

  Al onze Betty Boop beelden zijn met de hand beschilderd en zijn voorzien van een officiële licentie. Daarnaast is een groot gedeelte van onze collectie ook voorzien van een Betty Boop stempel aan de onderkant. Echte collectors items!

  Hebben jullie naast beelden ook andere Betty Boop producten?

  Onze Betty Boop collectie bestaat voornamelijk uit beelden (+50). Naast de beelden hebben wij ook een paar andere Betty Boop producten zoals de Betty Boop Table, het Betty Boop Menu Board en een aantal Betty Boop lampen waaronder de Glamour Lamp en de Leg Up Lamp.

  Kan ik bij jullie online een Betty Boop product kopen?

  Jazeker! Alle producten uit onze Betty Boop collectie kunnen online worden aangeschaft. De kleine Betty Boop producten worden middels PostNL verzonden. De grote Betty Boop producten versturen wij niet via de post, deze dienen in onze showroom afgehaald te worden.

  Kan ik jullie winkel zonder afspraak bezoeken?

  Onze winkel is van maandag tot vrijdag geopend van 8:00 uur tot 16:00 uur. Op zaterdag is onze winkel geopend van 10:00 uur tot 16:00 uur. Schikt dit niet? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken.

  Reviews