De nummer #1 plek voor retro & vintage producten

Elvis boeken

“Elvis is niet gestorven. Zijn lichaam is gestorven,” zegt Colonel Parker na de dood van Elvis. Dat dat waar is, blijkt wel uit de grote schare fans die Elvis vandaag de dag nog heeft. Bij ons kan de Elvisfan zijn hart ophalen. We hebben een hoop memorabilia en collectables met allemaal een andere historie. Sommige zijn nieuw, sommige gebruikt, andere weer new old stock. Ze komen van fans en verzamelaars, van beurzen en handelaren.. Elk product heeft een eigen verhaal.

  Resultaat 1–16 van de 45 resultaten wordt getoond

  Vragen

  Stel ons al uw Elvis Presley vragen

  Met meer dan 20 jaar ervaring in leisure en amusement spelen bieden wij u nu ook een grote vintage en retro collectie aan.

  Stel uw vraag
  Hebben jullie originele Elvis Presley boeken?

  Jazeker! Wij hebben diverse originele Elvis Presley boeken uit de jaren ’70, jaren ’80, jaren ’90 en de zero’s. Sommige Elvis Presley boeken bevatten enkele gebruikerssporen en andere zijn in uitstekende staat. In de beschrijving van het product staat altijd de staat van het Elvis boek beschreven.

  Kan ik een specifieke Elvis Presley boek bij jullie aanvragen?

  In de afgelopen 20 jaar hebben wij een groot netwerk opgebouwd in het binnen- en buitenland. Dit kan goed van pas komen wanneer u op zoek bent naar een specifieke Elvis Presley boek. Wij zoeken graag met u mee, maar kunnen natuurlijk niks garanderen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

  Hebben jullie naast Elvis Presley boeken ook andere Elvis producten?
  Kan ik jullie winkel zonder afspraak bezoeken?

  Onze winkel is van maandag tot vrijdag geopend van 8:00 uur tot 16:00 uur. Op zaterdag is onze winkel geopend van 10:00 uur tot 16:00 uur. Schikt dit niet? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken.

  Reviews