De nummer #1 plek voor retro & vintage producten

Elvis beelden en figuren

“Elvis is niet gestorven. Zijn lichaam is gestorven,” zegt Colonel Parker na de dood van Elvis. Dat dat waar is, blijkt wel uit de grote schare fans die Elvis vandaag de dag nog heeft. Bij ons kan de Elvisfan zijn hart ophalen. We hebben een hoop memorabilia en collectables met allemaal een andere historie. Sommige zijn nieuw, sommige gebruikt, andere weer new old stock. Ze komen van fans en verzamelaars, van beurzen en handelaren.. Elk product heeft een eigen verhaal.

  Vragen

  Stel ons al uw Elvis Presley vragen

  Met meer dan 20 jaar ervaring in leisure en amusement spelen bieden wij u nu ook een grote vintage en retro collectie aan.

  Stel uw vraag
  Kan ik bij jullie online een Elvis Presley beeld of figuur kopen?

  Jazeker! Alle Elvis Presley beelden en figuren in onze webshop kunnen online worden aangeschaft. Middels PostNL wordt de bestelling bij u thuisbezorgd. Alleen de Elvis Presley neon’s kunnen vanwege de grootte niet via de post verstuurd worden. Deze dienen opgehaald te worden in onze winkel.

  Kan ik een specifiek Elvis Presley beeld bij jullie aanvragen?

  Wij krijgen regelmatig nieuwe Elvis beelden en poppen binnen. Omdat wij van sommige Elvis beelden en figuren slechts één exemplaar hebben, staan niet alles in onze webshop. In onze winkel vind je ons gehele assortiment, dus kom vooral een keer kijken!

  In de afgelopen 20 jaar hebben wij een groot netwerk opgebouwd in het binnen- en buitenland. Dit kan goed van pas komen wanneer u op zoek bent naar een specifiek Elvis Presley beeld of figuur. Wij zoeken graag met u mee, maar kunnen natuurlijk niks garanderen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

  Hebben jullie naast beelden ook andere Elvis producten?
  Kan ik jullie winkel zonder afspraak bezoeken?

  Onze winkel is van maandag tot vrijdag geopend van 8:00 uur tot 16:00 uur. Op zaterdag is onze winkel geopend van 10:00 uur tot 16:00 uur. Schikt dit niet? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken.

  Reviews