De nummer #1 plek voor retro & vintage producten

Elvis LP's en EP's (Vinyl)

Elvis Presley fans opgelet! Wij hebben een enorme voorraad Elvis Presley LP’s, EP’s en singles. Bent u op zoek naar een specifieke Elvis LP, maar staat deze niet in onze webshop? Kom dan eens rondneuzen in onze winkel in Rijen! Daar staat ons gehele voorraad Elvis Presley LP’s.

  Resultaat 1–16 van de 62 resultaten wordt getoond

  Vragen

  Stel ons al uw Elvis Presley vragen

  Met meer dan 20 jaar ervaring in leisure en amusement spelen bieden wij u nu ook een grote vintage en retro collectie aan.

  Stel uw vraag
  Hebben jullie naast LP’s ook andere Elvis producten?
  Kan ik bij jullie online een Elvis Presley LP kopen?

  Jazeker! Alle Elvis producten in onze webshop kunnen online worden aangeschaft. De Elvis Presley neon’s kunnen vanwege de grootte niet via de post verstuurd worden. Deze dienen opgehaald te worden in onze winkel. Alle kleine Elvis Presley producten, waaronder de Elvis LP’s, worden middels PostNL verzonden.

  Kan ik een Elvis Presley product bij jullie aanvragen?

  Wij krijgen regelmatig nieuwe Elvis producten binnen en de webshop wordt vaak geüpdate. Omdat wij van sommige producten slechts één exemplaar hebben, staan niet alle Elvis producten in onze webshop. In onze winkel vind je ons gehele assortiment, dus kom vooral een keer kijken!

  In de afgelopen 20 jaar hebben wij een groot netwerk opgebouwd in het binnen- en buitenland. Dit kan goed van pas komen wanneer u op zoek bent naar een specifiek Elvis Presley product. Wij zoeken graag met u mee, maar kunnen natuurlijk niks garanderen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

  Kan ik jullie winkel zonder afspraak bezoeken?

  Onze winkel is van maandag tot vrijdag geopend van 8:00 uur tot 16:00 uur. Op zaterdag is onze winkel geopend van 10:00 uur tot 16:00 uur. Schikt dit niet? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken.

  Reviews