De nummer #1 plek voor retro & vintage producten

Elvis porseleinen decoratie borden

“Elvis is niet gestorven. Zijn lichaam is gestorven,” zegt Colonel Parker na de dood van Elvis. Dat dat waar is, blijkt wel uit de grote schare fans die Elvis vandaag de dag nog heeft. Bij ons kan de Elvisfan zijn hart ophalen. We hebben een hoop memorabilia en collectables met allemaal een andere historie. Sommige zijn nieuw, sommige gebruikt, andere weer new old stock. Ze komen van fans en verzamelaars, van beurzen en handelaren.. Elk product heeft een eigen verhaal.

  Vragen

  Stel ons al uw Elvis Presley vragen

  Met meer dan 20 jaar ervaring in leisure en amusement spelen bieden wij u nu ook een grote vintage en retro collectie aan.

  Stel uw vraag
  Kan ik bij jullie online een Elvis Presley porseleinen decoratie bord bestellen?

  Jazeker! Alle Elvis Presley porseleinen borden in onze webshop kunnen online worden aangeschaft. Middels PostNL wordt de bestelling bij u thuisbezorgd. Wilt u het decoratie bord liever eerst van dichtbij bekijken? Kom dan langs in onze winkel!

  Hebben jullie naast Elvis Presley decoratie borden ook andere Elvis producten?

  Wij hebben naast de porseleinen borden diverse memorabilia en collectibles. Zo hebben wij diverse Elvis Presley posters, Elvis Presley beelden en figuren, Elvis Presley metalen borden, Elvis Presley boeken, Elvis Presley neon’s en Elvis Presley kerst ornamenten.

  Kan ik een specifieke Elvis Presley decoratie bord bij jullie aanvragen?

  In de afgelopen 20 jaar hebben wij een groot netwerk opgebouwd in het binnen- en buitenland. Dit kan goed van pas komen wanneer u op zoek bent naar een specifieke Elvis Presley decoratie bord. Wij zoeken graag met u mee, maar kunnen natuurlijk niks garanderen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

  Kan ik jullie winkel zonder afspraak bezoeken?

  Onze winkel is van maandag tot vrijdag geopend van 8:00 uur tot 16:00 uur. Op zaterdag is onze winkel geopend van 10:00 uur tot 16:00 uur. Schikt dit niet? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken.

  Reviews