De nummer #1 plek voor retro & vintage producten

Jukeboxen

De Jukebox is terug van weggeweest! Al zullen de échte liefhebbers zeggen dat deze nooit is verdwenen. Game Castle Retro biedt diverse jukeboxen aan van topmerken als Rock-Ola en Wurlitzer. Van de authentieke jukebox tot de moderne digitale jukebox. Wilt u graag een jukebox kopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Resultaat 1–16 van de 57 resultaten wordt getoond

Een jukebox kopen

Een jukebox is geen alledaagse aankoop. Op onze website vind je een gedeelte van ons assortiment. De foto’s van de jukeboxen geven een goed beeld van hoe de jukeboxen eruit zien, maar het geluid is misschien nog wel belangrijkste. Plan een bezoek aan onze showroom.Zo kunt u de jukeboxen van dichtbij bekijken én zelf het prachtige geluid ervaren.

 

Diverse jukebox topmerken

Ons assortiment bestaat uit diverse topmerken: Wurlitzer jukeboxen, Rock-Ola jukeboxen, Ami jukeboxen en Seeburg jukeboxen. Naast gerestaureerde jukeboxen beschikken wij ook over een groot aantal ongerestaureerde jukeboxen welke u zelf kunt restaureren.

 

Authentieke en moderne jukeboxen

Waar gaat u voorkeur naar uit: een authentieke jukebox of een moderne jukebox? Ons assortiment bestaat voornamelijk uit authentieke jukeboxen uit de jaren ’50, de jaren ’60 en de jaren ’70. Bent u op zoek naar een authentieke of moderne jukebox welke bedient kan worden met bluetooth? Neem contact met ons op en vraag naar het actuele assortiment.

 

Jukeboxen met én zonder bubbletubes

Diverse jukeboxen worden gekenmerkt door de zogenaamde bubble tubes, ook wel bubbelbuizen genoemd. Dit zijn glazen buizen welke gevuld zijn met vloeistof. Wanneer de jukebox warm is geworden gaan het vloeistof in de buizen bubbelen. Dit geeft een prachtig effect. Wij beschikken over meerdere jukeboxen die zijn uitgevoerd met bubble tubes, waaronder de Wurlitzer 1015 O.M.T. en de Rowe AMI CD 1015 bubbler.

 

Speciale jukebox uitvoeringen

Wij hebben regelmatig thema en  Limited Edition jukeboxen in onze showroom staan. Bijvoorbeeld de Rock-Ola Harley Davidson Limited Edition CD. Bent u op zoek naar een jukebox in een thema of limited edition uitvoering? Neemt contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Hoeveel weegt een jukebox?

Jukeboxen zijn over het algemeen vrij groot. Het gewicht van de jukebox is afhankelijk van het het merk en het model en kan erg uiteenlopend zijn: 50 tot 200 kilogram.

 

Hoe werkt een jukebox?

Jukeboxen werden vroeger voornamelijk in horecagelegenheden gebruikt. Tegen betaling konden mensen een lied uitkiezen uit de vooringestelde selectie. Dit lied werd vervolgens afgespeeld. De klassieke jukeboxen maken gebruik van grammofoonplaten, ook wel bekend als lp’s. De moderne jukeboxen maken gebruik van CD’s en kunnen tegenwoordig vaak ook bedient worden met Bluetooth of AUX.

 

Een jukebox met 45 RPM of 78 RPM

Bij een jukebox staat soms de RPM benoemd. Dit verwijst naar de type plaat die de jukebox kan afspelen. Maar wat is het verschil tussen een 45 RPM jukebox en een 78 RPM jukebox? RPM staat voor rotaties per minuut. Dit geeft de snelheid aan waarmee de plaat op de platenspeler draait. De platen draaien dus sneller op een 78 RPM jukebox dan op een 45 RPM jukebox. Daarnaast zijn 78 RPM platen vaak groter dan 45 RPM platen.

Vragen

Stel ons al uw jukebox vragen

Met meer dan 20 jaar ervaring in leisure en amusement spelen bieden wij u nu ook een grote vintage en retro collectie aan.

Stel uw vraag
Kan ik een jukebox van dichtbij komen bekijken?

Natuurlijk! De foto’s op onze website geven een goed beeld van hoe de jukebox eruitziet. Maar het geluid van de jukebox is natuurlijk het belangrijkste. In onze winkel kunt u de jukebox van dichtbij komen bekijken en het geluid ervaren. Wilt u graag een specifieke jukebox komen bekijken? Laat het ons dan even weten. Wij zorgen er dan voor dat de jukebox op een goede plek staat zodat u de jukebox goed kan bekijken.

Ik ben op zoek naar een specifieke jukebox, kunnen jullie mij helpen?

In de afgelopen 20 jaar hebben wij een groot netwerk opgebouwd in het binnen- en buitenland. Dit kan goed van pas komen wanneer u op zoek bent naar een specifieke jukebox. Wij zoeken graag met u mee naar uw droom jukebox, maar kunnen natuurlijk niks garanderen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Kan de jukebox thuisbezorgd worden?

Vanwege de grote en kwetsbaarheid verzenden wij de jukebox niet standaard met een postbedrijf. Wij willen er namelijk zeker van zijn dat de jukebox in perfecte staat bij u aankomt. Wij nodigen u graag uit in onze winkel om de jukebox van dichtbij te bekijken. Indien gewenst kunt u de jukebox dan direct mee naar huis nemen. Past de jukebox niet in uw auto? Dan bespreken we graag met u de levering mogelijkheden.

Reviews