Bekijk ons assortiment
Koopzondag!
Koopzondag op 19 maart! Extra geopend van 10:00 uur tot 16:00 uur.
(Bekijk onze beoordelingen)

Rock-ola Tempo 2 jukebox – Gerestaureerd

Prijs op aanvraag

Rock-ola Tempo 2 jukebox – Gerestaureerd

Prachtige gerestaureerde Rock-ola Tempo II.

Met ruimte voor 60 45-toerenplaten.

De prijs van dit product is op aanvraag. Heeft u interesse? Vraag dan een vrijblijvende prijsopgave aan!

  • Merk: Rock-Ola
  • Model: Tempo II
  • Bouwjaar: 1955-1957
  • Afmetingen: Hoogte: 153cm Breedte: 76cm Diepte: 70cm
  • Selecties: 120
  • Aantal platen: 60
  • Snelheid (RPM): 45
  • Conditie: Gerestaureerd
X
Extra informatie

Productbeschrijving

De Rock-Ola Tempo II, gelanceerd in 1955, is een heel bijzonder stuk en zal bekend voorkomen bij iedereen die zich ‘Jukebox Jury’ herinnert, het tv-programma uit de vroege jaren 60 gepresenteerd door David Jacobs.

De jukebox bevat 60 45-toerenplaten, wat een totaal van 120 selecties oplevert, en net als bij de meeste jukeboxen uit die periode kan men genieten van het theater van het kijken naar de platen die uit de carrousel worden geselecteerd voordat ze lichtjes op de draaitafel worden geplaatst door een mechanische arm

In plaats daarvan was er een complete titelstrip die alle selecties in één keer weergaf, geordend op categorie. Als u op een van de bovenste categorieknoppen drukt, gaat er een pijl branden die wijst naar een verticaal gedeelte met titelstrips voor de overeenkomstige categorie.

Leveringsopties

Wanneer u een aanvraag doet, kijken we samen naar de meest geschikte levering.
Ophalen is op werkdagen mogelijk tussen 09:00 en 16:00, en op zaterdag tussen 10:00 en 16:00.
Verzenden door een postbedrijf is vaak mogelijk, bij andere producten kiezen wij er liever voor het zelf langs te brengen.

Veel van onze producten zijn erg kwetsbaar of uniek, en we willen er zeker van zijn dat de producten in perfecte staat bij u arriveren!

Productspecificaties

Merk

Rock-Ola

Model

Tempo II

Bouwjaar

1955-1957

Afmetingen

Hoogte: 153cm
Breedte: 76cm
Diepte: 70cm

Selecties

120

Aantal platen

60

Snelheid (RPM)

45

Conditie

Gerestaureerd

Rock-ola Tempo 2 jukebox – Gerestaureerd

Inclusief BTW
Product aanvragen
Reviews
Gerelateerde producten
Vragen

Stel ons al uw vragen

Met meer dan 20 jaar ervaring in leisure en amusement spelen bieden wij u nu ook een grote vintage en retro collectie aan.

Stel uw vraag
Kan ik jullie winkel zonder afspraak bezoeken?

Onze winkel is van maandag tot vrijdag geopend van 8:00 uur tot 16:00 uur. Op zaterdag is onze winkel geopend van 10:00 uur tot 16:00 uur. Schikt dit niet? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken.

Kan ik online een product bij jullie kopen?

Dat kan zeker. Bijna alles wat op onze website staat kan direct besteld worden, met uitzondering van sommige jukeboxen. Sommige producten zijn erg groot en kwetsbaar. Deze producten verzenden wij niet en moeten daardoor opgehaald worden in onze winkel. Dit staat aangegeven op de desbetreffende productpagina.

Kan ik een specifiek product bij jullie aanvragen?

Alles wat u op de website kunt vinden, kunt u aanvragen. Het kan echter ook zo zijn dat u op zoek bent naar een specifiek product. Laat het ons vooral weten, dan kijken we of we dat in huis hebben of voor u kunnen vinden. Dit is echter geen garantie!

Wat is het verschil tussen vintage en retro?

Retro producten zijn producten die lijken op producten zoals die vroeger gemaakt zijn. Ze zijn gebaseerd op de jaren ’20 tot ’80 stijl. Retro producten zijn dus nieuwe producten in een oud jasje! Vintage producten zijn producten die ook daadwerkelijk oud zijn. Vintage is dus niet nieuw, maar echt geproduceerd in de jaren ’20 tot ’80. Retro en vintage producten kunnen door hun overeenkomst in stijl dus prima gecombineerd worden!