Bekijk ons assortiment
Nieuw!
Pre-order producten! Om er zeker van te zijn dat je het niet misloopt!

Rockola 1426 78 RPM Jukebox

Prijs op aanvraag

Rockola 1426 78 RPM Jukebox

Prachtig ongerestaureerde Rockola 1426 uit 1947. Deze Rockola speelt 78 toerenplaten af.
Dit is een open model van Rockola, waarin u kunt zien welke plaat er gepakt en afgespeeld wordt.
De Rockola 1426 niet gerestaureerd. De foto’s geven een beeld van hoe de jukebox er uit ziet, maar hoe deze klinkt is misschien wel nog belangrijker. Daarom nodigen wij u van harte uit in onze showroom. Hier kunt u de Rockola niet alleen goed bekijken, maar ook  beluisteren. U zult zeker niet teleurgesteld worden, want wat komt hier een prachtig geluid uit!

De prijs van dit product is op aanvraag. Heeft u interesse? Vraag dan een vrijblijvende prijsopgave aan!

  • Volledig gerestaureerd
  • 20 selecties
  • 1947
X
Extra informatie

Productbeschrijving

Prachtig on-gerestaureerde Rockola 1426 uit 1947. Deze Rockola speelt 78 toerenplaten af.
Dit is een open model van Rockola, waarin u kunt zien welke plaat er gepakt en afgespeeld wordt.
De Rockola 1426 is on-gerestaureerd. De foto’s geven een beeld van hoe de jukebox er uit ziet, maar hoe deze klinkt is misschien wel nog belangrijker. Daarom nodigen wij u van harte uit in onze showroom. Hier kunt u de Rockola niet alleen goed bekijken, maar ook  beluisteren. U zult zeker niet teleurgesteld worden, want wat komt hier een prachtig geluid uit!

Leveringsopties

Wanneer u een aanvraag doet, kijken we samen naar de meest geschikte levering.
Ophalen is op werkdagen mogelijk tussen 09:00 en 16:00, en op zaterdag tussen 10:00 en 16:00.
Verzenden door een postbedrijf is vaak mogelijk, bij andere producten kiezen wij er liever voor het zelf langs te brengen.

Veel van onze producten zijn erg kwetsbaar of uniek, en we willen er zeker van zijn dat de producten in perfecte staat bij u arriveren!

Productspecificaties

Rockola 1426 78 RPM Jukebox

Inclusief BTW
Product aanvragen
Reviews
Gerelateerde producten
Vragen

Stel ons al uw vragen

Met meer dan 20 jaar ervaring in leisure en amusement-spellen bieden wij u nu ook een grote vintage en retro collectie aan.

Stel uw vraag
Kan ik jullie winkel zonder afspraak bezoeken?

Onze winkel is van maandag tot vrijdag geopend van 8:00 uur tot 16:00 uur. Op zaterdag is onze winkel geopend van 10:00 uur tot 16:00 uur. Schikt dit niet? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken.

Kan ik online een product bij jullie kopen?

Dat kan zeker. Bijna alles wat op onze website staat kan direct besteld worden, met uitzondering van sommige jukeboxen. Sommige producten zijn erg groot en kwetsbaar. Deze producten verzenden wij niet en moeten daardoor opgehaald worden in onze winkel. Dit staat aangegeven op de desbetreffende productpagina.

Kan ik een specifiek product bij jullie aanvragen?

Alles wat u op de website kunt vinden, kunt u aanvragen. Het kan echter ook zo zijn dat u op zoek bent naar een specifiek product. Laat het ons vooral weten, dan kijken we of we dat in huis hebben of voor u kunnen vinden. Dit is echter geen garantie!

Wat is het verschil tussen vintage en retro?

Retro producten zijn producten die lijken op producten zoals die vroeger gemaakt zijn. Ze zijn gebaseerd op de jaren ’20 tot ’80 stijl. Retro producten zijn dus nieuwe producten in een oud jasje! Vintage producten zijn producten die ook daadwerkelijk oud zijn. Vintage is dus niet nieuw, maar echt geproduceerd in de jaren ’20 tot ’80. Retro en vintage producten kunnen door hun overeenkomst in stijl dus prima gecombineerd worden!