De nummer #1 plek voor retro & vintage producten

Rockola 1458 120 select 45 rpm

Inclusief BTW
Product aanvragen
Image
Popup Image
Prijs op aanvraag

Rockola 1458 120 select 45 rpm

Deze Rockola 1452 ijspegel  uit 1955 heeft plaats voor 25 singletjes, en er kunnen dus 50 selecties gemaakt worden. De Rockola is volledig gerestaureerd en heeft een buizenversterker. U bent van harte welkom om de jukebox te bekijken en te beluisteren.

De prijs van dit product is op aanvraag. Heeft u interesse? Vraag dan een vrijblijvende prijsopgave aan!

  • Gerestaureerd
  • '57-'58
  • 120 selecties
X
Extra informatie

Productbeschrijving

Deze Rockola 1458 heeft plaats voor 60 singletjes, en er kunnen dus 120 selecties gemaakt worden. De Rockola is volledig gerestaureerd en heeft een buizenversterker. U bent van harte welkom om de jukebox te bekijken en te beluisteren.

Leveringsopties

Wanneer u een aanvraag doet, kijken we samen naar de meest geschikte levering.
Ophalen is op werkdagen mogelijk tussen 09:00 en 16:00, en op zaterdag tussen 10:00 en 16:00.
Verzenden door een postbedrijf is soms mogelijk, bij andere producten kiezen wij er liever voor het zelf langs te brengen.
Veel van onze producten zijn erg kwetsbaar of uniek, en we willen er zeker van zijn dat de producten in perfecte staat bij u arriveren!

Productspecificaties

Jaar

'57-'58

Reviews
Gerelateerde producten
Vragen

Stel ons al uw vragen

Met meer dan 20 jaar ervaring in leisure en amusement spelen bieden wij u nu ook een grote vintage en retro collectie aan.

Stel uw vraag
Kan ik jullie showroom zonder afspraak bezoeken?

Onze showroom is van maandag tot vrijdag geopend van 8:00 uur tot 16:00 uur. Op zaterdag is onze showroom geopend van 10:00 uur tot 16:00 uur. Schikt dit niet? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken.

Kan ik online een product bij jullie kopen?

Dat kan zeker. Bijna alles wat op onze website staat kan direct besteld worden, met uitzondering van sommige jukeboxen. Sommige producten zijn erg groot en kwetsbaar. Deze producten verzenden wij niet en moeten daardoor opgehaald worden in onze showroom. Dit staat aangegeven op de desbetreffende productpagina.

Wat is het verschil tussen vintage en retro?

Retro producten zijn producten die lijken op producten zoals die vroeger gemaakt zijn. Ze zijn gebaseerd op de jaren ’20 tot ’80 stijl. Retro producten zijn dus nieuwe producten in een oud jasje! Vintage producten zijn producten die ook daadwerkelijk oud zijn. Vintage is dus niet nieuw, maar echt geproduceerd in de jaren ’20 tot ’80. Retro en vintage producten kunnen door hun overeenkomst in stijl dus prima gecombineerd worden!

Kan ik een specifiek product bij jullie aanvragen?

Alles wat u op de website kunt vinden, kunt u aanvragen. Het kan echter ook zo zijn dat u op zoek bent naar een specifiek product. Laat het ons vooral weten, dan kijken we of we dat in huis hebben of voor u kunnen vinden. Dit is echter geen garantie!