Bekijk ons assortiment
Koopzondag!
Koopzondag op 19 maart! Extra geopend van 10:00 uur tot 16:00 uur.
(Bekijk onze beoordelingen)

Rowe Ami H200 Bumper jukebox – gerestaureerd

Prijs op aanvraag

Rowe Ami H200 Bumper jukebox – gerestaureerd

Dit is een tot in de puntjes gerestaureerde AMI H200 met ruimte voor 100 singles, ofwel 45-toerenplaten, wat u de keuze geeft uit 200 nummers!
Deze jukebox is werkelijk in topstaat gerestaureerd, zoals te zien is op de foto’s, beschikt over een zeer mooie kleur met een kraakheldere glazen ruit.

Bent u op zoek naar een gerestaureerde jukebox, dan is deze AMI zeker de moeite waard om te komen bekijken en vooral te horen spelen in onze winkel.

Dit product is momenteel niet beschikbaar. Benieuwd of wij kunnen naleveren of u aan een soort gelijk product kunnen helpen? Plaats alsnog een aanvraag.

De prijs van dit product is op aanvraag. Heeft u interesse? Vraag dan een vrijblijvende prijsopgave aan!

  • Merk: Ami
  • Model: H Bumper
  • Bouwjaar: 1957
  • Afmetingen: Hoogte: 152 cm Breedte: 84 cm Diepte 69 cm
  • Selecties: 200
  • Aantal platen: 100
  • Snelheid (RPM): 45
  • Conditie: Gerestaureerd
X
Extra informatie

Productbeschrijving

AMI brengt je in de muzikale Showbusiness!

Gisteren was een jukebox nog een jukebox, maar met deze H200 wordt de jukebox een compleet muzikaal entertainmentsysteem.

Uw muziek wordt de topattractie, het middelpunt van de actie!
Hier is de Show Box styling; toneelverlichting, muziekzaalgeluid, 3D-titel-O-rama, billboardzichtbaarheid, variatieshowprogrammering…

En dit buiten al het andere wat u alleen van AMI zou verwachten: volledige toegankelijkheid, gemakkelijkste service, snelste platenwisselaar, eenvoudigste selectiesysteem en uiterste betrouwbaarheid.

De ‘H’is in één woord geweldig!

(tekst origineel uit ‘Billboard’, 20 April 1957)

Deze top gerestaureerde jukebox is uiteraard te bekijken en beluisteren in onze winkel.

Leveringsopties

Wanneer u een aanvraag doet, kijken we samen naar de meest geschikte levering.
Ophalen is op werkdagen mogelijk tussen 09:00 en 16:00, en op zaterdag tussen 10:00 en 16:00.
Verzenden door een postbedrijf is vaak mogelijk, bij andere producten kiezen wij er liever voor het zelf langs te brengen.

Veel van onze producten zijn erg kwetsbaar of uniek, en we willen er zeker van zijn dat de producten in perfecte staat bij u arriveren!

Productspecificaties

Merk

Ami

Model

H Bumper

Bouwjaar

1957

Afmetingen

Hoogte: 152 cm
Breedte: 84 cm
Diepte 69 cm

Selecties

200

Aantal platen

100

Snelheid (RPM)

45

Conditie

Gerestaureerd

Rowe Ami H200 Bumper jukebox – gerestaureerd

Inclusief BTW
Product aanvragen
Reviews
Gerelateerde producten
Vragen

Stel ons al uw vragen

Met meer dan 20 jaar ervaring in leisure en amusement spelen bieden wij u nu ook een grote vintage en retro collectie aan.

Stel uw vraag
Kan ik jullie winkel zonder afspraak bezoeken?

Onze winkel is van maandag tot vrijdag geopend van 8:00 uur tot 16:00 uur. Op zaterdag is onze winkel geopend van 10:00 uur tot 16:00 uur. Schikt dit niet? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken.

Kan ik online een product bij jullie kopen?

Dat kan zeker. Bijna alles wat op onze website staat kan direct besteld worden, met uitzondering van sommige jukeboxen. Sommige producten zijn erg groot en kwetsbaar. Deze producten verzenden wij niet en moeten daardoor opgehaald worden in onze winkel. Dit staat aangegeven op de desbetreffende productpagina.

Kan ik een specifiek product bij jullie aanvragen?

Alles wat u op de website kunt vinden, kunt u aanvragen. Het kan echter ook zo zijn dat u op zoek bent naar een specifiek product. Laat het ons vooral weten, dan kijken we of we dat in huis hebben of voor u kunnen vinden. Dit is echter geen garantie!

Wat is het verschil tussen vintage en retro?

Retro producten zijn producten die lijken op producten zoals die vroeger gemaakt zijn. Ze zijn gebaseerd op de jaren ’20 tot ’80 stijl. Retro producten zijn dus nieuwe producten in een oud jasje! Vintage producten zijn producten die ook daadwerkelijk oud zijn. Vintage is dus niet nieuw, maar echt geproduceerd in de jaren ’20 tot ’80. Retro en vintage producten kunnen door hun overeenkomst in stijl dus prima gecombineerd worden!