De nummer #1 plek voor retro & vintage producten

Rowe Ami Jukebox

Rowe Ami startte in 1909 met de productie van pianola’s. Het bedrijf ontwikkelde een mechanisme om muziekrollen te selecteren wat ze gebruikte in hun eerste jukebox in 1927. Rowe-Ami produceert vandaag de dag nog steeds jukeboxen onder de naam AMI.

  Toont alle 3 resultaten

  Welke Rowe Ami jukeboxen hebben jullie?

  Onze aanbod van Rowe Ami jukeboxen is beperkt maar varieert regelmatig. Momenteel is alleen de Rowe Ami 1015 Bubbler jukebox in onze webshop beschikbaar. Hou onze website in de gaten of kom langs in onze winkel.

   

  Met én zonder bubble tubes

  Een aantal Rowe Ami jukeboxen worden gekenmerkt door de zogenaamde bubble tubes, ook wel bubbelbuizen genoemd. Wanneer de jukebox warm is geworden gaat het vloeistof in de buizen bubbelen, een genot om naar te kijken. Wij hebben regelmatig Rowe Ami jukeboxen met én zonder bubble tubes.

   

  Een ongerestaureerde Rowe Ami jukebox

  Ons assortiment van Rowe Ami jukeboxen wordt regelmatig uitgebreid en opnieuw aangevuld. Zo hebben wij ook regelmatig ongerestaureerde Rowe Ami jukeboxen te koop. Heeft u twee rechterhanden en vind u het leuk om in uw vrije tijd te sleutelen? Neem dan contact met ons op en vraag naar ons actuele aanbod van Rowe Ami jukeboxen. In sommige gevallen staan niet alle Rowe Ami jukeboxen in onze webshop.

  Een gerestaureerde Rowe Ami jukebox

  Bent u op zoek naar een Rowe Ami jukebox waar u direct van kan genieten? Wij hebben regelmatig diverse gerestauteerde Rowe Ami jukeboxen, zoals bijvoorbeeld de Rowe Ami CD 1015 Bubbler jukebox!

   

  Speciale uitvoeringen

  Bent u op zoek naar een specifieke Rowe Ami jukebox en staat deze niet op onze website? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Het kan voorkomen dat wij de desbetreffende Rowe Ami jukebox wel in onze winkel hebben staan maar dat deze nog niet online staat.

  Vragen

  Stel ons al uw Rowe Ami jukebox vragen

  Met meer dan 20 jaar ervaring in leisure en amusement spelen bieden wij u nu ook een grote vintage en retro collectie aan.

  Stel uw vraag
  Welke Rowe Ami jukeboxen hebben jullie?

  Ons aanbod van Rowe Ami jukeboxen is erg wisselend. Momenteel verkopen wij de Rowe Ami CD 1015 Bubbler.

  Kan ik een Rowe Ami jukebox van dichtbij komen bekijken?

  Natuurlijk! De foto’s op onze website geven een goed beeld van hoe de Rowe Ami jukebox eruitziet. Maar het geluid van de jukebox is natuurlijk het belangrijkste. In onze winkel kunt u de Rowe Ami jukebox van dichtbij komen bekijken. Wilt u graag een specifieke jukebox komen bekijken? Laat het ons dan even weten. Wij zorgen er dan voor dat de jukebox op een goede plek staat zodat u de jukebox goed kunt bekijken.

  Ik ben op zoek naar een specifieke Rowe Ami jukebox, kunnen jullie mij helpen?

  In de afgelopen 20 jaar hebben wij een groot netwerk opgebouwd in het binnen- en buitenland. Dit kan goed van pas komen wanneer u op zoek bent naar een specifieke Rowe Ami jukebox. Wij zoeken graag met u mee naar uw droom jukebox, maar kunnen natuurlijk niks garanderen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

  Kan een Rowe Ami jukebox thuisbezorgd worden?

  Vanwege de grote en kwetsbaarheid verzenden wij de jukeboxen niet standaard met een postbedrijf. Wij willen er namelijk zeker van zijn dat de jukebox in perfecte staat bij u aankomt. Wij nodigen u graag uit in onze winkel om de Rowe Ami jukebox van dichtbij te bekijken. Indien gewenst kunt u de jukebox dan direct mee naar huis nemen. Past de jukebox niet in uw auto? Dan bespreken we graag met u de levering mogelijkheden.

  Reviews