Bekijk ons assortiment
Nieuw!
Pre-order producten! Om er zeker van te zijn dat je het niet misloopt!

Wurlitzer 1800 Jukebox – Gerestaureerd

Prijs op aanvraag

Wurlitzer 1800 Jukebox – Gerestaureerd

Deze mooie jukebox is een gerestaureerde Wurlitzer 1800 uit 1955, met ruimte voor 52 singles ofwel 45-toerenplaten. Met een mooie helderrode ombouw, ‘sunrise’ op de achtergrond en subtiele blauwe verlichting onderin zeker een blikvanger!

Dit product is momenteel niet beschikbaar. Benieuwd of wij kunnen naleveren of u aan een soort gelijk product kunnen helpen? Plaats alsnog een aanvraag.

De prijs van dit product is op aanvraag. Heeft u interesse? Vraag dan een vrijblijvende prijsopgave aan!

  • Merk: Wurlitzer
  • Model: 1800
  • Bouwjaar: 1955
  • Afmetingen: Hoogte: 145cm Breedte: 83cm Diepte: 73cm
  • Selecties: 104
  • Aantal platen: 52
  • Snelheid (RPM): 45
  • Conditie: Gerestaureerd
X
Extra informatie

Productbeschrijving

Wij presenteren hier de mooie gerestaureerde Wurlitzer 1800!

De Wurlitzer 1800 heeft uitzonderlijke zijruiten die gebogen doorlopen tot aan het chromen dak van de jukebox.
De grill wordt aan beide zijden verlicht door middel van slanke kolomzuilen welke gesierd zijn met mooie aftekeningen in een ruim kleurenspectrum.

De programmakiezer is slim gestyled, voor gemakkelijk zicht en een snelle foutloze selectie. Hij bestaat uit 8 panelen in 4 secties welke gemakkelijk te verwijderen zijn voor het vlot wisselen van de titelstrips.
De letter- en cijfertoetsen voor het selecteren van een nummer bevinden zich in een verchroomd paneel aan de onderkant van de programmakiezer.

Deze jukebox brengt u echt natuurgetrouw geluid. De Wurlitzer 1800 bewijst dat echte HiFi meer is dan het aantal luidsprekers. Het draait allemaal om de balans.
Bovendien wordt de muziek uit twee van de 12 inch speakers met opzet verspreid door de plaatsing achter de twee kolomzuilen.

Voor het eerst wordt het geluid verdeeld over een volledige boog van 180 graden! Meer dan ooit haalt het verbeterde Wurlitzer Dynatone-geluidssysteem het masker van de muziek en verovert het publiek!

 

Uiteraard kunt u deze Wurlitzer 1800 komen bekijken en beluisteren in onze winkel!

Leveringsopties

Wanneer u een aanvraag doet, kijken we samen naar de meest geschikte levering.
Ophalen is op werkdagen mogelijk tussen 09:00 en 16:00, en op zaterdag tussen 10:00 en 16:00.
Verzenden door een postbedrijf is vaak mogelijk, bij andere producten kiezen wij er liever voor het zelf langs te brengen.

Veel van onze producten zijn erg kwetsbaar of uniek, en we willen er zeker van zijn dat de producten in perfecte staat bij u arriveren!

Productspecificaties

Merk

Wurlitzer

Model

1800

Bouwjaar

1955

Afmetingen

Hoogte: 145cm
Breedte: 83cm
Diepte: 73cm

Selecties

104

Aantal platen

52

Snelheid (RPM)

45

Conditie

Gerestaureerd

Wurlitzer 1800 Jukebox – Gerestaureerd

Inclusief BTW
Product aanvragen
Reviews
Gerelateerde producten
Vragen

Stel ons al uw vragen

Met meer dan 20 jaar ervaring in leisure en amusement-spellen bieden wij u nu ook een grote vintage en retro collectie aan.

Stel uw vraag
Kan ik jullie winkel zonder afspraak bezoeken?

Onze winkel is van maandag tot vrijdag geopend van 8:00 uur tot 16:00 uur. Op zaterdag is onze winkel geopend van 10:00 uur tot 16:00 uur. Schikt dit niet? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken.

Kan ik online een product bij jullie kopen?

Dat kan zeker. Bijna alles wat op onze website staat kan direct besteld worden, met uitzondering van sommige jukeboxen. Sommige producten zijn erg groot en kwetsbaar. Deze producten verzenden wij niet en moeten daardoor opgehaald worden in onze winkel. Dit staat aangegeven op de desbetreffende productpagina.

Kan ik een specifiek product bij jullie aanvragen?

Alles wat u op de website kunt vinden, kunt u aanvragen. Het kan echter ook zo zijn dat u op zoek bent naar een specifiek product. Laat het ons vooral weten, dan kijken we of we dat in huis hebben of voor u kunnen vinden. Dit is echter geen garantie!

Wat is het verschil tussen vintage en retro?

Retro producten zijn producten die lijken op producten zoals die vroeger gemaakt zijn. Ze zijn gebaseerd op de jaren ’20 tot ’80 stijl. Retro producten zijn dus nieuwe producten in een oud jasje! Vintage producten zijn producten die ook daadwerkelijk oud zijn. Vintage is dus niet nieuw, maar echt geproduceerd in de jaren ’20 tot ’80. Retro en vintage producten kunnen door hun overeenkomst in stijl dus prima gecombineerd worden!