Bekijk ons assortiment
Nieuw!
Pre-order producten! Om er zeker van te zijn dat je het niet misloopt!

Wurlitzer Peacock 850 jukebox – Gerestaureerd

Prijs op aanvraag

Wurlitzer Peacock 850 jukebox – Gerestaureerd

Een zeldzame Wurlitzer jukebox, origineel Amerikaans uit 1941!

Het centrale paneel wordt gesierd door een prachtige pauw welke van kleur veranderd door een roterend kleurenspectrumfolie. Deze folie is achter het hoofdpaneel gemonteerd.
De pauw wordt geflankeerd door twee bellenpanelen, in lijn met de buitenzijden van de jukebox.
De Wurlitzer beschikt tevens over origineel fineer, in een mooie warme kleur, en biedt plaats voor vierentwintig 78-toerenplaten.

De prijs van dit product is op aanvraag. Heeft u interesse? Vraag dan een vrijblijvende prijsopgave aan!

  • Staat van het product: Gerestaureerd
  • Afmetingen: Hoogte: 173cm Breedte: 97cm Diepte: 63cm
  • Muziektype: 78-toerenplaten
X
Extra informatie

Productbeschrijving

De ‘Peacock’ jukebox van Wurlitzer werd bij zijn lancering in 1941 beschouwd als de jukebox van het decennium, en is tot op heden de hoogste en meest extravagante jukebox van alle jukeboxen!
De machine werd net voor de Amerikaanse intrede in de tweede wereldoorlog gelanceerd en het zou Wurlitzer’s laatste volledige jukebox voor de oorlog zijn. Het was bijna alsof het uitgebreide ontwerp van de ‘peacock’ jukebox de laatste slotscene was van de ontwerper Paul Fueller.

Het meest spectaculaire deel van de jukebox is het midden; een schild van glas omlijst met rijk walnotenhout en twee pauwen erop afgebeeld. Het beeld doet denken aan de roaring twenties en was een geweldig voorbeeld van Wurlitzers romantische periode.

De pauwen zijn doorschijnend en verlicht van achteren, het achtergrondglas is gepolariseerd, en een systeem van door verandering aangedreven polariserende schijven breekt het licht om een effect van steeds veranderende kleurenspel te creëren.

Nooit eerder, maar zeker ook daarna is er zo een theatrale jukebox geweest als de Wurlitzer ‘Peacock’.

 

Deze oprecht zeldzame jukebox is uiteraard te bewonderen in onze winkel!

Prijs op aanvraag

 

 

Leveringsopties

Wanneer u een aanvraag doet, kijken we samen naar de meest geschikte levering.
Ophalen is op werkdagen mogelijk tussen 09:00 en 16:00, en op zaterdag tussen 10:00 en 16:00.
Verzenden door een postbedrijf is vaak mogelijk, bij andere producten kiezen wij er liever voor het zelf langs te brengen.

Veel van onze producten zijn erg kwetsbaar of uniek, en we willen er zeker van zijn dat de producten in perfecte staat bij u arriveren!

Productspecificaties

Staat van het product

Gerestaureerd

Afmetingen

Hoogte: 173cm
Breedte: 97cm
Diepte: 63cm

Muziektype

78-toerenplaten

Wurlitzer Peacock 850 jukebox – Gerestaureerd

Inclusief BTW
Product aanvragen
Reviews
Gerelateerde producten
Vragen

Stel ons al uw vragen

Met meer dan 20 jaar ervaring in leisure en amusement-spellen bieden wij u nu ook een grote vintage en retro collectie aan.

Stel uw vraag
Kan ik jullie winkel zonder afspraak bezoeken?

Onze winkel is van maandag tot vrijdag geopend van 8:00 uur tot 16:00 uur. Op zaterdag is onze winkel geopend van 10:00 uur tot 16:00 uur. Schikt dit niet? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken.

Kan ik online een product bij jullie kopen?

Dat kan zeker. Bijna alles wat op onze website staat kan direct besteld worden, met uitzondering van sommige jukeboxen. Sommige producten zijn erg groot en kwetsbaar. Deze producten verzenden wij niet en moeten daardoor opgehaald worden in onze winkel. Dit staat aangegeven op de desbetreffende productpagina.

Kan ik een specifiek product bij jullie aanvragen?

Alles wat u op de website kunt vinden, kunt u aanvragen. Het kan echter ook zo zijn dat u op zoek bent naar een specifiek product. Laat het ons vooral weten, dan kijken we of we dat in huis hebben of voor u kunnen vinden. Dit is echter geen garantie!

Wat is het verschil tussen vintage en retro?

Retro producten zijn producten die lijken op producten zoals die vroeger gemaakt zijn. Ze zijn gebaseerd op de jaren ’20 tot ’80 stijl. Retro producten zijn dus nieuwe producten in een oud jasje! Vintage producten zijn producten die ook daadwerkelijk oud zijn. Vintage is dus niet nieuw, maar echt geproduceerd in de jaren ’20 tot ’80. Retro en vintage producten kunnen door hun overeenkomst in stijl dus prima gecombineerd worden!