Bekijk ons assortiment
Nieuw!
Pre-order producten! Om er zeker van te zijn dat je het niet misloopt!
Sluiten

Wurlitzer Jukebox

Wurlitzer is een Amerikaanse jukebox fabrikant welke actief was van 1853 tot 1985. Wurlitzer maakte tevens draaiorgels, piano’s en andere muziekinstrumenten produceerde. Wereldwijd is Wurlitzer één van de bekendste jukebox fabrikanten. De jukeboxen van Wurlitzer zijn dan ook nog erg populair.

Categorieën

Resultaat 1–16 van de 44 resultaten wordt getoond

Wurlitzer jukebox

Wij hebben een breed assortiment van gerestaureerde en ongerestaureerde Wurlitzer jukeboxen. Van één van de eerste Wurlitzer jukebox modellen zoals de Wurlitzer P12 tot de Wurlitzer 1015 O.M.T. waar ook cd’s in kunnen worden afgespeeld.

 

Met én zonder bubble tubes

Een aantal Wurlitzer jukeboxen worden gekenmerkt door de zogenaamde bubble tubes, ook wel bubbelbuizen genoemd. Wanneer de Wurlitzer jukebox warm is geworden gaat het vloeistof in de buizen bubbelen, een genot om naar te kijken. Ons assortiment bestaat uit Wurlitzer jukeboxen met én zonder bubble tubes. Bent u op zoek naar een Wurlitzer jukebox met bubble tubes? Bekijk dan de Wurlitzer 1015 O.M.T.

 

Een ongerestaureerde Wurlitzer jukebox

Heeft u twee rechterhanden en vind u het leuk om in uw vrije tijd te sleutelen? Wij beschikken over een groot aantal ongerestaureerde Wurlitzer jukeboxen. Diverse modellen zoals de Wurlitzer 1015, 1100, 1400, 1650, 2150, 2304, 2710, 2810, 312, 3860, 412, 6016, 700 en de P12. Wij nodigen u graag uit in onze winkel om de Wurlitzer jukeboxen van dichtbij te bekijken. De koffie staat klaar!

 

Een gerestaureerde Wurlitzer jukebox

Bent u op zoek naar een Wurlitzer jukebox waar u direct van kunt genieten? Wij hebben diverse gerestaureerde Wurlitzer jukeboxen in ons assortiment, waaronder de Wurlitzer 2150 jukebox, de Wurlitzer 1015 O.M.T. jukebox en de Wurlitzer 2610 Jukebox.

Heeft u twee rechterhanden en vind u het leuk om in uw vrije tijd te sleutelen? Wij beschikken over een groot aantal ongerestaureerde Wurlitzer jukeboxen. Diverse modellen zoals de Wurlitzer 1015, 1100, 1400, 1650, 2150, 2304, 2710, 2810, 312, 3860, 412, 6016, 700 en de P12. Wij nodigen u graag uit in onze winkel om de Wurlitzer jukeboxen van dichtbij te bekijken. De koffie staat klaar!

 

Speciale uitvoeringen

Bent u op zoek naar een specifieke Wurlitzer jukebox en staat deze niet op onze website? Neem contact met ons op om de mogelijkheden bespreken. Het kan voorkomen dat wij de desbetreffende Wurlitzer jukebox wel in bezit hebben maar dat deze (nog) niet op de website staat.

 

De opkomst van de Wurlitzer jukebox

Wurlitzer is een Amerikaans bedrijf, opgericht in 1853. Van oorsprong produceerde het bedrijf muziekinstrumenten zoals piano’s, orgels, strijkinstrumenten en draaiorgels. Sommige instrumenten, waaronder de piano’s, werden gemaakt op muntinworp. Vanuit deze kennis is Wurlitzer in 1933 begonnen met de ontwikkeling van jukeboxen. In 1934 werd de eerste Wurlitzer jukebox, de Wurlitzer P10 Simplex, uitgebracht. Wurlitzer was tot aan de jaren veertig de leidende jukebox fabrikant van de Verenigde Staten. De Wurlitzer 1015 Bubbler is één van de bekendste modellen van Wurlitzer. Deze Wurlitzer jukebox werd in 1946 op de markt gebracht en heeft de hoogste productieaantallen van alle Wurlitzer jukeboxen bereikt.

Vragen

Stel ons al uw vragen

Met meer dan 20 jaar ervaring in leisure en amusement-spellen bieden wij u nu ook een grote vintage en retro collectie aan.

Stel uw vraag
Kan ik jullie winkel zonder afspraak bezoeken?

Onze winkel is van maandag tot vrijdag geopend van 8:00 uur tot 16:00 uur. Op zaterdag is onze winkel geopend van 10:00 uur tot 16:00 uur. Schikt dit niet? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken.

Kan ik online een product bij jullie kopen?

Dat kan zeker. Bijna alles wat op onze website staat kan direct besteld worden, met uitzondering van sommige jukeboxen. Sommige producten zijn erg groot en kwetsbaar. Deze producten verzenden wij niet en moeten daardoor opgehaald worden in onze winkel. Dit staat aangegeven op de desbetreffende productpagina.

Kan ik een specifiek product bij jullie aanvragen?

Alles wat u op de website kunt vinden, kunt u aanvragen. Het kan echter ook zo zijn dat u op zoek bent naar een specifiek product. Laat het ons vooral weten, dan kijken we of we dat in huis hebben of voor u kunnen vinden. Dit is echter geen garantie!

Wat is het verschil tussen vintage en retro?

Retro producten zijn producten die lijken op producten zoals die vroeger gemaakt zijn. Ze zijn gebaseerd op de jaren ’20 tot ’80 stijl. Retro producten zijn dus nieuwe producten in een oud jasje! Vintage producten zijn producten die ook daadwerkelijk oud zijn. Vintage is dus niet nieuw, maar echt geproduceerd in de jaren ’20 tot ’80. Retro en vintage producten kunnen door hun overeenkomst in stijl dus prima gecombineerd worden!

Reviews