De nummer #1 plek voor retro & vintage producten
Homepagina /Klantenservice

Klantenservice

Klantenservice

Wilt u meer informatie of heeft u vragen over onze werkzaamheden? Neem dan gerust contact met ons op via WhatsApp. Wij helpen u graag verder!

Game Castle is dé specialist op het gebied van retro en vintage producten. Ons assortiment is breed en uniek: van speciale collectables tot flipperkasten en jukeboxen. Hieronder vind u alle informatie over het bestellen, betalen en ophalen of bezorgen van onze producten. Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen? Neem dan persoonlijk contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Online bestellen

Op onze website kunt u ons gehele assortiment bekijken: collectables, flipperkasten, jukeboxen, neon-verlichting en nog veel meer. Heeft u een product gezien die u graag zou willen hebben? Omdat onze productvoorraad beperkt is, kunt u het product eerst vrijblijvend bij ons aanvragen. Na uw aanvraag nemen wij binnen 2 werkdagen contact met u op om de bestelling te bevestigen en het samen verder af te ronden.

Betalen

Nadat u een aanvraag hebt gedaan en we samen hebben gekeken naar hoe het product bij u terecht komt, krijgt u een factuur. Het bedrag kunt u dan naar ons overmaken.

Ophalen of Bezorgen

Wanneer u een aanvraag doet, kijken we samen naar de meest geschikte levering.
Ophalen is op werkdagen mogelijk tussen 09:00 en 16:00, en op zaterdag tussen 10:00 en 16:00.
Verzenden door een postbedrijf is soms mogelijk, bij andere producten kiezen wij er liever voor het zelf langs te brengen.
Veel van onze producten zijn erg kwetsbaar of uniek, en we willen er zeker van zijn dat de producten in perfecte staat bij u arriveren!

Het antwoord op uw vraag niet gevonden?

Wij helpen u graag persoonlijk verder. Neem telefonisch contact met ons op óf stel uw vraag via het contactformulier.

Neem contact op
Vragen

Wij helpen u graag op weg!

Hiernaast vindt u de antwoorden op de vragen die ons de afgelopen 20 jaar vaak zijn gesteld. Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op!

Stel uw vraag
Wat is het verschil tussen vintage en retro?

Retro producten zijn producten die lijken op producten zoals die vroeger gemaakt zijn. Ze zijn gebaseerd op de jaren ’20 tot ’80 stijl. Retro producten zijn dus nieuwe producten in een oud jasje! Vintage producten zijn producten die ook daadwerkelijk oud zijn. Vintage is dus niet nieuw, maar echt geproduceerd in de jaren ’20 tot ’80. Retro en vintage producten kunnen door hun overeenkomst in stijl dus prima gecombineerd worden!

Kan ik jullie showroom zonder afspraak bezoeken?

De showroom is op zaterdagen zonder afspraak te bezoeken van 10:00 tot 16:00.
Schikt dat niet? Dan kunt u een afspraak maken om langs te komen.

Uiteraard houden we ons aan alle maatregelen omtrent Covid-19.
Bij sluitingen van niet-essentiële winkels zijn ook wij gesloten.

Bestaat jullie assortiment alleen uit jaren 50 producten?

Wij hebben hier nog wat vragen over. Deze uitleg wordt daarom nog bijgewerkt.

Kan ik online een product bij jullie kopen?

Dat kan zeker. Alles wat op de website staat, kan aangevraagd en vervolgens gekocht worden. Sommige producten zijn niet makkelijk te vervoeren door een postbedrijf, of brengen we liever zelf langs omdat deze kwetsbaar zijn. Sommige zijn ook alleen af te halen. Daarom kiezen we er voor eerst een aanvraag te laten doen. Dit product wordt dan voor u gereserveerd, en nemen we contact met u op over hoe dit product het best bij u terecht kan komen. Pas als we er samen over uit zijn wat de beste manier is om het product bij u thuis te krijgen, volgt de betaling. Wel zo eerlijk.

Verkopen jullie ook originele jukeboxen?

Wij hebben hier nog wat vragen over. Deze uitleg wordt daarom nog bijgewerkt.

Kan ik een specifiek product bij jullie aanvragen?

Alles wat u op de website kunt vinden, kunt u aanvragen. Het kan echter ook zo zijn dat u opzoek bent naar een specifiek product. Laat het ons vooral weten, dan kijken we of we dat in huis hebben of voor u kunnen vinden. Dit is echter geen garantie! Vintage artikelen zijn immers niet simpelweg te bestellen, ze worden niet meer geproduceerd.

Vindt uw nieuwe, unieke aanwinst

Bent u op zoek naar een jukebox, collectable of neon verlichting? Wij werken samen met een selectief aantal Amerikaanse fabrikanten. Bekijk ons diverse en unieke assortiment!