Bekijk ons assortiment
Nieuw!
Pre-order producten! Om er zeker van te zijn dat je het niet misloopt!
Homepagina /Klantenservice

Klantenservice

Klantenservice

Wilt u meer informatie of heeft u vragen over onze werkzaamheden? Neem dan gerust contact met ons op via WhatsApp. Wij helpen u graag verder!

Game Castle Retro is dé specialist op het gebied van retro en vintage producten. Ons assortiment is breed en uniek: van speciale collectibles tot flipperkasten en jukeboxen. Hieronder vind u alle informatie over het bestellen, betalen en ophalen of bezorgen van onze producten. Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen? Neem dan persoonlijk contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Online bestellen

Op onze website kunt u ons gehele assortiment bekijken: collectibles, flipperkasten, jukeboxen, neon-verlichting en nog veel meer. Heeft u een product gezien die u graag zou willen hebben? Deze kunt u in de webshop gemakkelijk zelf bestellen. Omdat onze productvoorraad beperkt is, kunt u enkele producten beter eerst vrijblijvend bij ons aanvragen. Na uw aanvraag nemen wij binnen 2 werkdagen contact met u op om de bestelling te bevestigen en het samen verder af te ronden.

Betalen

U kunt in de webshop betalen met Ideal, Creditcard of Bankcontact. Voor de productaanvragen geldt dat u op moment dat het product beschikbaar is en u deze wilt bestellen, u van ons een factuur krijg, welke u daarna kunt voldoen.

Ophalen of Bezorgen

Producten die u in de webshop bestelt en afrekent sturen wij u toe.
Wanneer u een aanvraag doet, kijken we samen naar de meest geschikte levering.
Ophalen is op werkdagen mogelijk tussen 09:00 en 16:00, en op zaterdag tussen 10:00 en 16:00.
Grotere producten en producten op aanvraag gaan in overleg, daar wij deze vaak liever persoonlijk leveren.
Veel van onze producten zijn erg kwetsbaar of uniek, en we willen er zeker van zijn dat de producten in perfecte staat bij u arriveren!

Het antwoord op uw vraag niet gevonden?

Wij helpen u graag persoonlijk verder. Neem telefonisch contact met ons op óf stel uw vraag via het contactformulier.

Neem contact op
Vragen

Wij helpen u graag op weg!

Hiernaast vindt u de antwoorden op de vragen die ons de afgelopen 20 jaar vaak zijn gesteld. Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op!

Stel uw vraag
Wat is het verschil tussen vintage en retro?

Retro producten zijn producten die lijken op producten zoals die vroeger gemaakt zijn. Ze zijn gebaseerd op de jaren ’20 tot ’80 stijl. Retro producten zijn dus nieuwe producten in een oud jasje! Vintage producten zijn producten die ook daadwerkelijk oud zijn. Vintage is dus niet nieuw, maar echt geproduceerd in de jaren ’20 tot ’80. Retro en vintage producten kunnen door hun overeenkomst in stijl dus prima gecombineerd worden!

Kan ik jullie winkel zonder afspraak bezoeken?

Onze winkel is van maandag tot vrijdag geopend van 8:00 uur tot 16:00 uur. Op zaterdag is onze winkel geopend van 10:00 uur tot 16:00 uur. Schikt dit niet? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken.

Privé: Bestaat jullie assortiment alleen uit jaren 50 producten?

Wij hebben hier nog wat vragen over. Deze uitleg wordt daarom nog bijgewerkt.

Kan ik online een product bij jullie kopen?

Dat kan zeker. Bijna alles wat op onze website staat kan direct besteld worden, met uitzondering van sommige jukeboxen. Sommige producten zijn erg groot en kwetsbaar. Deze producten verzenden wij niet en moeten daardoor opgehaald worden in onze winkel. Dit staat aangegeven op de desbetreffende productpagina.

Kan ik een jukebox van dichtbij komen bekijken?

Natuurlijk! De foto’s op onze website geven een goed beeld van hoe de jukebox eruitziet. Maar het geluid van de jukebox is natuurlijk het belangrijkste. In onze winkel kunt u de jukebox van dichtbij komen bekijken en het geluid ervaren. Wilt u graag een specifieke jukebox komen bekijken? Laat het ons dan even weten. Wij zorgen er dan voor dat de jukebox op een goede plek staat zodat u de jukebox goed kan bekijken.

Kan ik een specifiek product bij jullie aanvragen?

Alles wat u op de website kunt vinden, kunt u aanvragen. Het kan echter ook zo zijn dat u op zoek bent naar een specifiek product. Laat het ons vooral weten, dan kijken we of we dat in huis hebben of voor u kunnen vinden. Dit is echter geen garantie!

Vindt uw nieuwe, unieke aanwinst

Bent u op zoek naar een jukebox, collectible of neon verlichting? Wij werken samen met een selectief aantal Amerikaanse fabrikanten. Bekijk ons diverse en unieke assortiment!