Bekijk ons assortiment
10% korting!
10% korting op de gehele Betty Boop collectie!
 • *Gratis verzending vanaf 80,-
 • *Gratis af te halen in Rijen
 • *Persoonlijk contact
(Bekijk onze beoordelingen)

Overige Neon

Met retro neon verlichting creëert u een echte fifties look in uw restaurant, huis, kantoor of mancave. Game Castle biedt neon verlichting in verschillende vormen, maten en kleuren aan in de echte traditionele Amerikaanse stijl! Heeft u al een plek uitgekozen waar u uw neon verlichting kunt ophangen?

  Vragen

  Stel ons al uw vragen

  Met meer dan 20 jaar ervaring in leisure en amusement spelen bieden wij u nu ook een grote vintage en retro collectie aan.

  Stel uw vraag
  Is de bedrading van de neon verlichting zichtbaar?

  De neon verlichting bestaat uit neon glas op schok absorberende glas steuntjes, gemonteerd op een in kleur bedrukte achterplaat. Hierdoor zijn de verbindingen en de bedrading vrijwel onzichtbaar. Kom langs in onze showroom om de neon verlichting van dichtbij te bekijken!

  Kan de neon verlichting aan de muur ophangen worden?

  Jazeker! Achter de plaat zit een zwart metalen frame waardoor de neon aan de muur gehangen kan worden.

  Hoe werkt de aansluiting van de neon verlichting?

  De neon verlichting wordt kant en klaar met aan/uit schakelaar en stekker geleverd. De neon is voorzien van een beveiligde transformator die bij glasbreuk of kortsluiting zichzelf automatisch uitschakelt.

  Kan ik jullie winkel zonder afspraak bezoeken?

  Onze winkel is van maandag tot vrijdag geopend van 8:00 uur tot 16:00 uur. Op zaterdag is onze winkel geopend van 10:00 uur tot 16:00 uur. Schikt dit niet? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken.

  Reviews