De nummer #1 plek voor retro & vintage producten
Over ons

Dé specialist in jaren fifties gerelateerde producten

Vanuit ons kantoor in Rijen verkopen wij al meer dan 20 jaar retro en vintage producten gerelateerd aan de jaren fifties. Niet alleen aan de particulieren mede-liefhebbers en fanatieke verzamelaars, maar ook aan arcadehallen, recreatieparken en bioscopen in het binnen- en buitenland.

Bekijk ons assortiment
Neem contact op

Ons team van specialisten

Game Castle: ervaring, kennis en passie

Game Castle is 20 jaar geleden opgericht in Rijen, Noord-Brabant. Ons familiebedrijf bestaat uit 9 enthousiaste werknemers. Ondanks dat iedereen zijn eigen specialiteit heeft is er één gemeenschappelijke overeenkomst: de passie voor retro en vintage producten.

Ons brede en unieke assortiment wordt met zorg samengesteld. Zo staan wij in nauw contact met de Amerikaanse fabrikanten om ons assortiment uit te breiden óf aan te vullen. Alle retro en vintage jukeboxen en flipperkasten worden (met veel plezier) door onze technische dienst gecontroleerd en indien nodig gerestaureerd.

Showroom

Hét paradijs voor retro en vintage liefhebbers!

In onze ruime showroom van 200m in Rijen bekijk je onze flipperkasten, jukeboxen en collectables van dichtbij. Neem een stapje terug in de tijd en raak geïnspireerd in onze arcade- en vintagehal. Zien wij jou binnenkort?

Maak een afspraak
Vragen

Onze veelgestelde vragen

Met meer dan 20 jaar ervaring in leisure en amusement spelen bieden wij u nu ook een grote vintage en retro collectie aan.

Stel uw vraag
Wat is het verschil tussen vintage en retro?

Retro producten zijn producten die lijken op producten zoals die vroeger gemaakt zijn. Ze zijn gebaseerd op de jaren ’20 tot ’80 stijl. Retro producten zijn dus nieuwe producten in een oud jasje! Vintage producten zijn producten die ook daadwerkelijk oud zijn. Vintage is dus niet nieuw, maar echt geproduceerd in de jaren ’20 tot ’80. Retro en vintage producten kunnen door hun overeenkomst in stijl dus prima gecombineerd worden!

Kan ik jullie showroom zonder afspraak bezoeken?

De showroom is op zaterdagen zonder afspraak te bezoeken van 10:00 tot 16:00.
Schikt dat niet? Dan kunt u een afspraak maken om langs te komen.

Uiteraard houden we ons aan alle maatregelen omtrent Covid-19.
Bij sluitingen van niet-essentiële winkels zijn ook wij gesloten.

Bestaat jullie assortiment alleen uit jaren 50 producten?

Wij hebben hier nog wat vragen over. Deze uitleg wordt daarom nog bijgewerkt.

Kan ik online een product bij jullie kopen?

Dat kan zeker. Alles wat op de website staat, kan aangevraagd en vervolgens gekocht worden. Sommige producten zijn niet makkelijk te vervoeren door een postbedrijf, of brengen we liever zelf langs omdat deze kwetsbaar zijn. Sommige zijn ook alleen af te halen. Daarom kiezen we er voor eerst een aanvraag te laten doen. Dit product wordt dan voor u gereserveerd, en nemen we contact met u op over hoe dit product het best bij u terecht kan komen. Pas als we er samen over uit zijn wat de beste manier is om het product bij u thuis te krijgen, volgt de betaling. Wel zo eerlijk.

Verkopen jullie ook originele jukeboxen?

Wij hebben hier nog wat vragen over. Deze uitleg wordt daarom nog bijgewerkt.

Kan ik een specifiek product bij jullie aanvragen?

Alles wat u op de website kunt vinden, kunt u aanvragen. Het kan echter ook zo zijn dat u opzoek bent naar een specifiek product. Laat het ons vooral weten, dan kijken we of we dat in huis hebben of voor u kunnen vinden. Dit is echter geen garantie! Vintage artikelen zijn immers niet simpelweg te bestellen, ze worden niet meer geproduceerd.

Reviews

Vind uw nieuwe, unieke aanwinst

Daarnaast kunt u bij ons gerestaureerde en ongerestaureerde jukeboxen en oude benzinepompen kopen. Dit is slechts een greep uit ons unieke assortiment met duizenden jaren fifties gerelateerde producten.