De nummer #1 plek voor retro & vintage producten

Retro meubels

Breng de jaren vijftig weer tot leven met de retro meubelen van Game Castle! Perfect voor uw restaurant, bar of huis. Het magische decennium staat bekend om rock-‘n-roll, hamburgers en meubels met felle kleuren en chromen onderdelen. Onze retro meubelen kunnen gemaakt worden in diverse maten en kleuren zodat u ze altijd kunt afstemmen op uw interieur.

Toont alle 8 resultaten

Retro meubels

Breng de jaren 50 en jaren 60 terug in huis met retro meubels! Creëer een typisch Amerikaanse fifties eethoek in uw woon- of eetkamer of creëer een rock-‘n-roll zithoek in uw restaurant, café of mancave.

 

Combineer retro meubels

Wij bieden verschillende soorten retro meubels aan: checkers, dinerbanken en hockers. Combineer de verschillende retro meubels en stel zelf een gezellige zithoek samen. De retro meubels zijn beschikbaar in verschillende kleuren zoals rood/wit, zwart/wit en turquoise/wit. Daarnaast zijn er ook enkele retro meubels beschikbaar in de glitter uitvoering.

 

Kom langs in onze winkel!

Op onze website vind je een gedeelte van ons assortiment. De foto’s van de retro meubels geven een goed beeld van hoe de meubels eruit zien. Wilt u de retro meubels toch graag even van dichtbij bekijken? Kom dan langs in onze winkel!

Vragen

Stel ons al uw vragen over retro meubels

Met meer dan 20 jaar ervaring in leisure en amusement spelen bieden wij u nu ook een grote vintage en retro collectie aan.

Stel uw vraag
Kan ik retro meubels online kopen?

Jazeker! U kunt online één of meerdere retro meubels aanvragen. Vanwege de grootte verzenden wij de retro meubels niet standaard met een postbedrijf. Wij willen er namelijk zeker van zijn dat de meubels in perfecte staat bij u aankomen. De meubels dienen door u zelf opgehaald te worden in onze winkel in Rijen. Mocht dit voor u niet mogelijk zijn dan bespreken we graag de levering mogelijkheden.

Verkopen jullie ook complete sets?

Wij verkopen geen, door ons, voorgeselecteerde diner sets. Alle meubels worden los verkocht. Wel kunnen we op basis van uw wensen diverse retro meubels combineren om tot een complete set te komen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Kan ik de retro meubels van dichtbij komen bekijken?

Natuurlijk! In onze winkel kunt u de meubels van dichtbij komen bekijken. Wilt u graag een specifieke kleur / uitvoering bekijken? Laat dit ons dan even weten. Wij zorgen er dan voor dat de meubels op een goede plek staan zodat u ze goed kunt bekijken.

Reviews